edu-lauton-TyQ-0lPp6e4-unsplash (1)

I hvilken grad kontrollerer dere egne data?

Sykehus, regjeringer og forsvarsgrener velger nå bort skylagrings-tilbudene til store globale plattformer som Microsoft, Google og flere. Tyske Nextcloud er blitt et attraktivt alternativ, og har ikke videresalg av informasjon som en del av sin forretningsmodell.

Dialead er eneste Service Provider av Nextcloud i Norge; kanskje den beste samhandlings- og lagrings-plattformen med åpen kildekode der ute. Ifølge brukerne har den også like bra eller bedre brukeropplevelse når det gjelder dokumenthåndtering og samhandling. Den er enkel å tilpasse, og fremstår visuelt og innholdsmessig som som deres egen.

Ta tilbake i kontrollen

Nextcloud har absolutt ingen insentiver som skal låse kundene sine til en SAAS-løsning. Plattformen tilbyr et trygt hjem for alle dataene dine. Sikker lagring som dere kontrollerer selv, og som er utviklet på en åpen, transparent og pålitelig måte. Teknologien kombinerer bekvemmeligheten og brukervennligheten til forbrukerbaserte løsninger som Dropbox og Google Drive, med sikkerhet, personvern og forretningsbehov. Plattformen kontrollerer og overvåker datautveksling og kommunikasjon, inkludert en unik filtilgangskontroll i tillegg til arbeidsflytfunksjoner, omfattende revisjonslogger, finmaskede delingskontroller og mer.

Svenske myndigheter allerede på ballen

I en regjeringsrapport om alternativer for digitale samhandlings-plattformer i offentlig sektor, valgte den svenske regjeringen å fokusere Nextcloud som nøkkelløsning. I tiden som kommer forventes flere store utrullinger. Rapporten ble satt sammen av åtte svenske myndigheter, inkludert direktoratet for sivilt beredskap, det svenske trafikkverket, det svenske selskapsregistret og Försäkringskassan.

Digital samhandlingsplattform redefinert

Den svenske rapporten gir en uttømmende definisjon av digitalt samarbeid, og nevner de viktige komponentene som trengs for at team skal kunne jobbe sømløst sammen.

  • Dokumenthåndtering med online redigering
  • Vedvarende chatte-rom
  • Videosamtaler
  • Whiteboards
  • Planlegging og koordinering

Rapporten konkluderer med at  i mange tilfeller er den beste, mest egnede, åpen kildekode- og lokale plattformen for samarbeid internt mellom de svenske myndighetene.

“Security and compliance first”

Sikkerhet, samsvar og gode tilpasninger er ofte kundenes største bekymringer, og samtidig Nextcloud sin største fordel i forhold til konkurrentene. Gjennom lokal lagring/hosting løses samsvars-spørsmål på en mest mulig gjennomsiktig måte. Nextcloud har en rekke unike, innovative sikkerhetsteknologier. Fra «brute force»-beskyttelse til integrert ende-til-ende, klientsidekryptering og et bredt spekter av sikkerhetsforsterkninger. Sikkerheten er gjennomgått av pålitelige tredjeparter, og data som er ment å forbli private, forblir private.

Meir spennende lesing

I hvilken grad kontrollerer dere egne data?

Sykehus, regjeringer og forsvarsgrener velger nå bort skylagrings-tilbudene til store globale plattformer som Microsoft, Google og flere. Tyske Nextcloud er blitt et attraktivt alternativ, og

Ta tilbake kontrollen over eigne data

Dialead har inngått avtale med Nextcloud Dialead har som einaste norske aktør, inngått ein avtale med Nextcloud. Det tyske skylagrings-selskapet har regjeringar, forsvar og til

Nytt HR-verktøy fra Sogn

Nytt HR-verktøy fra Sogn skal erobre verden med kjærleik: dei første pilotkundane er allereie med – Vi skal bli dei første i verda til å

Denne nettstaden nyttar cookies for å sikre deg den beste opplevinga på nettstaden.

Kontakt

Heisann!

Så bra at du vil vita meir om Dialead Coach. Fyll ut kontaktskjemaet under, så kontaktar me deg så raskt som mogleg. Du kan òg gjerne slå på tråden, senda oss ein e-post eller kontakta oss gjennom sosiale medium.

Telefon

+47 48339125

E-post

Adresse

Sentrumsgata 38, 6891 Vik i Sogn

Sosiale medier

Kontakt

Heisann!

Så bra at du vil vita meir om Dialead Cloud. Fyll ut kontaktskjemaet under, så kontaktar me deg så raskt som mogleg. Du kan òg gjerne slå på tråden, senda oss ein e-post eller kontakta oss gjennom sosiale medium.

Telefon

+47 48339125

E-post

Adresse

Sentrumsgata 38, 6891 Vik i Sogn

Sosiale medier