Linda Kayser, Volvat
- Vi planlegger å bruke dette som en ‘personlig trener’ for våre ledere, sier HR Direktør Linda Kayser i Volvat Medisinske Senter.

Helseaktørene Volvat og Helse Førde:

– Planlegger å bruke Dialead Coach som en personlig trener for våre ledere

Nå ønsker to innovative aktører i helsesektoren å bruke Dialead Coach som en personlig trener for sine ledere.

– Her har Dialead gjort et godt stykke utviklingsarbeid, og nå skal vi teste løsningen, slik at vi kan få den skreddersydd til våre behov, sier HR Direktør Linda Kayser i Volvat Medisinske Senter. En ‘personlig trener’ som trofast følger opp og har en plan for øvelser i hverdagen, og som er tilpasset den enkeltes behov. Dialead Coach blir med på å sikre at våre ledere opplever fremgang, og vil heie frem, feire resultater og gi tilbakemelding på hvordan det går. Akkurat som en profesjonell PT på et treningssenter.

– I Volvat skal vi jobbe med både konsernledelsen og alle ledere som har personalansvar, forteller gründer og daglig leder i Dialead, Gro Mykkeltvedt.

Positive eksempler på innovasjon i helsesektoren

Ofte er det innovasjonsbudsjettene som ryker når det skal spares i helsesektoren. Våre eksempler viser likevel at innovasjon i helsesektoren er mulig, men det krever et nytt blikk på hvordan man leder for å skape innovasjon. Man kommer langt med en raus og snill holdning i møte med nyskaping i egen virksomhet.

– Dialead tok også kontakt med Helse Førde, og nå er vi i pilotprosjekter med både dem og Volvat, forteller Gro.

Helse Førde skal bygge god kultur med Dialead Coach

Utviklingsdirektør Anne Kristin Kleiven og innovasjonsdirektør Gro Rukan i Helse Førde har også fått tilsendt verktøyet, og skal nå bruke tid på å se hvordan de ønsker å bruke Dialead Coach. I Helse Førde jobber Dialead nå med ledergruppen for å finne ut hvilken funksjonalitet som er viktig dem.

- Psykologisk trygghet er ferskvare

– Pilotkundene våre er innovative bedrifter og vet hva ledelse handler om. De vet at psykologisk trygghet ikke nødvendigvis opparbeides gjennom mye tidsforbruk og mange seminarer. Vi kan være trygge sammen den ene dagen, men utrygge den neste, oppsummerer Gro. – Fordi det rett og slett er ferskvare.

Meir spennende lesing

Nytt HR-verktøy fra Sogn

Nytt HR-verktøy fra Sogn skal erobre verden med kjærleik: dei første pilotkundane er allereie med – Vi skal bli dei første i verda til å

Denne nettstaden nyttar cookies for å sikre deg den beste opplevinga på nettstaden.

Kontakt

Heisann!

Så bra at du vil vita meir om Dialead Coach. Fyll ut kontaktskjemaet under, så kontaktar me deg så raskt som mogleg. Du kan òg gjerne slå på tråden, senda oss ein e-post eller kontakta oss gjennom sosiale medium.

Telefon

+47 48339125

E-post

Adresse

Sentrumsgata 38, 6891 Vik i Sogn

Sosiale medier

Kontakt

Heisann!

Så bra at du vil vita meir om Dialead Cloud. Fyll ut kontaktskjemaet under, så kontaktar me deg så raskt som mogleg. Du kan òg gjerne slå på tråden, senda oss ein e-post eller kontakta oss gjennom sosiale medium.

Telefon

+47 48339125

E-post

Adresse

Sentrumsgata 38, 6891 Vik i Sogn

Sosiale medier